galens invest

Galens Invest je jedna od vodećih domaćih investiciono – građevinskih firmi, sa brojnim uspešno realizovanim projektima u zemlji i regionu. Naš tim čine stručnjaci i saradnici sa višegodišnjim iskustvom, a odlikuje nas želja da naši projekti i objekti oslikavaju upravo potpunu posvećenost kvalitetu i postavljanju najviših standarda u građevinskoj industriji u Srbiji i okruženju.
Od same pojave na tržištu, naša kompanija se ističe svojim načinom rada, izuzetnim profesionalizmom i konstantnim inovacijama u oblasti investicija i građevinarstva. Brinući o zadovoljstvu i bezbednosti stanara, posebna pažnja se pridaje savremenoj i kvalitetnoj materijalizaciji, a praćenje svetskih trendova predstavlja imperativ od samog početka.

Prepoznavanje perspektivnog lokaliteta i odabir najboljih solucija, za nas predstavlja poseban zadatak, kome smo u potpunosti posvećeni. Pored stanogradnje, svoju oblast poslovanja poslednjih godina širimo i na hotelijerstvo. Naša trenutna gradilišta nalaze se na najatraktivnijim lokacijama u Beogradu, Novom Sadu, na Zlatiboru, Jahorini i u Austriji, sa tendencijom širenja poslovanja na veće evropske gradove. Visok i standardizovan nivo gradnje po kom je Galens Invest prepoznatljiv, obezbeđuju siguran i udoban životni prostor, dok maksimalna posvećenost svakom segmentu izgradnje objekta garantuje neprikosnoven kvalitet uz poštovanje dogovorenih rokova.
Misija kompanije Galens Invest su zadovoljni stanari, a to zadovoljstvo već dugi niz godina postižemo zahvaljujući marljivom radu i neprekidnom usavršavanju. Prateći svetske trendove i osluškujući potrebe svojih korisnika, Galens Invest iznova uspeva da podigne lestvicu kvaliteta gradnje i zbog toga konstantno dobija poverenje na hiljade klijenata.

Naše reference

PUPIN’S PALACE NEW BELGRADE

PUPINOVA PALATA

Hotel Zlatibor

Jahorina Mountain Resort & Spa

AVENIJA

Kej Garden Residence

RUJ MOUNTAIN RESIDENCE & SPA

KRALJEV PARK

INNSBRUCK

GARDEN

WOODSTAR RESIDENCE

LIMAN V GARDEN RESIDENCE

KNEŽEV PARK

BULEVAR PATRIJARHA PAVLA

KEJ 2

DIMITRIJA TUCOVIĆA

HOTEL PUPIN

ILIRSKA 2

JASTREBAČKA 1, 2

LAZE LAZAREVIĆA 4-4A

INNSBRUCK

KOPERNIKOVA 10

KOPERNIKOVA 35

STJEPANA MITROVA LJUBIŠE

POLGAR ANDRAŠA

MIŠE DIMITRIJEVIĆA 34

INNSBRUCK

SOMBORSKA

DANILA KIŠA

SVETISLAVA KASAPINOVIĆA

VESELINA MASLEŠE

BRANKA BAJIĆA

BELE NJIVE

PASENT HOME

ĐORĐA SERVICKOG

DORŽA ĐERĐA

ILARIONA RUVARCA

GUNDULIĆEVA