new minel

Savremen kompleks prilagođen potrebama i navikama savremenog čoveka

Kompleks NEW MINEL

Porodični dom na idealnoj lokaciji

Stambeno – poslovni kompleks New Minel nalazi se na idealnoj lokaciji i odlikuje ga najkvalitetnija i najsavremenija materijalizacija. Čitav objekat je projektovan tako da prati potrebe i način života savremene porodice i upravo iz tog razloga, svi sadržaji koji se nalaze u sklopu kondominijuma napravljeni su da pomognu modernoj porodici u organizaciji dnevnih obaveza i uštedi vremena. Stanarima će na raspolaganju biti različiti objekti ugostiteljske i komercijalne delatnosti, kao i vrtić, igraonica i igralište za najmlađe. Naziv kompleksa potiče od činjenice da se ovaj objekat nalazi na mestu nekadašnje fabrike MINEL Elvo. Izgradnja kompletnog objekta biće realizovana u nekoliko faza.

Druga faza

Novi nivo novog horizonta

Uspešno završena, već useljena faza, sastoji se od dva bloka stambenih zgrada koje čini pet lamela, više od 300 stambenih jedinica različitih struktura i orijentacije, sa preko 450 parking mesta. Nova faza predviđa proširenje novim stambenim kompleksima, poslovnim prostorom, kao i objektima uslužne i komercijalne delatnosti i sportsko-rekreativne namene. Za izgradnju stanova različite strukture i orijentacije koristi se najsavremenija materijalizacija, inovativna rešenja i moderna tehnologija koja kvalitet stanovanja podiže na još viši nivo.
Zaokružujući prostor protkan bogatim poslovnim,zabavnim i rekreativnim sadržajima, kondominijum koncept pruža neophodnu privatnost, sigurnost i udoban život budućim stanarima. Materijalizacija pojedinih delova objekata, sa postojanim prirodnim materijalima, oslikava njihov karakter i arhitektonski program. Kompleks je zamišljen kao poluzatvorena celina sa svim potrebnim elementima za život.

Atrijum

Bezbrižan i prijatan boravak na otvorenom

Dodatni sadržaji namenjeni su poboljšanju kvaliteta života stanara, većem komforu i uživanju u životnom prostoru. Park zatvorenog tipa – atrijum, zamišljen je kao prostor za razonodu dece i odraslih, ispunjen zelenilom i različitim sadržajima koji će upotpuniti
Vaš boravak na otvorenom, poput pametnih klupa, stolova, dečijih igrališta, terena za rekreativni sport.