O kompleksu - New Minel

KOMPLEKS PRILAGOĐEN VAŠEM NAČINU ŽIVOTA

NEW MINEL RESIDENCE & OFFICE

Porodični dom na idealnoj lokaciji

Stambeno – poslovni kompleks New Minel nalazi se na idealnoj lokaciji i odlikuje ga najkvalitetnija i najsavremenija materijalizacija. Čitav objekat je projektovan tako da prati potrebe i način života savremene porodice i upravo iz tog razloga, svi sadržaji koji se nalaze u sklopu kondominijuma napravljeni su da pomognu modernoj porodici u organizaciji dnevnih obaveza i uštedi vremena. Stanarima će na raspolaganju biti različiti objekti ugostiteljske i komercijalne delatnosti, kao i vrtić i igralište za najmlađe. Naziv kompleksa potiče od činjenice da se ovaj objekat nalazi na mestu nekadašnje fabrike MINEL Elvo. Izgradnja kompletnog objekta biće realizovana u nekoliko faza.

Druga faza

Novi nivo novog horizonta

Uspešno završena, već useljena faza, sastoji se od dva bloka stambenih zgrada koje čini pet lamela, 339 stambenih jedinica različitih struktura i orijentacije, sa 545 parking mesta. Nova faza predviđa proširenje novim stambenim kompleksima, poslovnim prostorom, kao i objektima uslužne i komercijalne delatnosti i sportsko-rekreativne namene. Za izgradnju stanova različite strukture i orijentacije koristi se najsavremenija materijalizacija, inovativna rešenja i moderna tehnologija koja kvalitet stanovanja podiže na još viši nivo.
Zaokružujući prostor protkan bogatim poslovnim,zabavnim i rekreativnim sadržajima, kondominijum koncept pruža neophodnu privatnost, sigurnost i udoban život budućim stanarima. Materijalizacija pojedinih delova objekata, sa postojanim prirodnim materijalima, oslikava njihov karakter i arhitektonski program. Kompleks je zamišljen kao poluzatvorena celina sa svim potrebnim elementima za život.

Atrijum

Bezbrižan i prijatan boravak na otvorenom

Dodatni sadržaji namenjeni su poboljšanju kvaliteta života stanara, većem komforu i uživanju u životnom prostoru. Park zatvorenog tipa – atrijum, zamišljen je kao prostor za razonodu dece i odraslih, ispunjen zelenilom i različitim sadržajima koji će upotpuniti
Vaš boravak na otvorenom, poput pametnih klupa, stolova, dečijih igrališta, terena za rekreativni sport.