New Minel

O kompleksu

Kompleks New Minel

Izgrađen po najsavremenijim standardima, stambeno-poslovni kompleks NEW MINEL Residence & Office, nalazi se u novom centru Novog Beograda. Ovaj kompleks novogradnje, nazvan je simbolično na mestu gde se nekada nalazio prethodni fabrički kompleks. NEW MINEL Residence & Office nalazi se duž ulice Tošin Bunar, koja danas ponovo predstavlja jednu od najvažnijih saobraćajnica Novog Beograda i obezbeđuje lakši pristup glavnim magistranim putevima, kao što su Autoput i Most na Adi, a takođe se nalazi nadohvat obe reke.

Stambeno-poslovni kompleks biće finaliziran u više faza. U prvoj fazi izgradnje, NEW MINEL Residence & Office kompleks sastojaće se iz 2 bloka stambenih zgrada koji čini 5 lamela. Tu će stanovanje biti organizovano u 321 stambenoj jedinici različitih struktura i orjentacije, sa 454 parking mesta. Stambeni deo kompleksa orjentisan je ka dubini urbane celine, uređen platoima i prostorima oko samih zgrada, okružen zelenilom koji za stanare predstavlja pravu životnu oazu.

Nakon završetka ove faze, u pripremi je naredna faza koja predviđa proširenje novim stambenim kompleksima, poslovnim prostorom, hotelom sa pratećim sadržajima, ugositetljskim objektima, kao i objektima uslužne i komercijalne delatnosti i sportsko-rekreativne namene. 

Sigurnost kompleksa garantuje 24-časovno fizičko-tehničko obezbeđenje.  

Koncept modernog življenja

Posebnu pogodnost koju nudimo u našem kompleksu je ugradnja optičke mreže i  UTP kablova kao mrežni razvod instalacije slabe struje u svim prostorijama stana sa ugradnjom posebne  multimedijalne razvodne kutije,  gde pružamo mogućnost budućim vlasnicima naših stanova da prate savremene trendove   i ostvare  neograničeno korišćenje i ugradnju savremenih tehnologija i sistema u svom domu.

Mogućnost implementacije sistema pametnih kuća, daljinskim kontrolisanjem kućnih uređaja, osvetljenja i multimedijalnih uredjaja, kroz pripremu instalacija u vidu standardne opreme,  pruža Vam pun komfor koji tražite pri kupovini stana , ostvarujući udobnost života u Vašem budućem domu.

Ugradnjom optičke mreže  dobijate mogućnost korišćenja neograničene brzine protoka interneta, maksimalnu  iskorišćenost provajdera za  digitalni prenos kablovske televizije, implementaciju smart house sistema, uvođenje i  kontrolu video nadzora i alarmnih sistema.

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next