New Minel

Partneri

Partneri projekta

Schüco

Kompanija Alu Koenig Stahl prepoznatljiva je na srpskom tržištu po aluminijumskim zastakljenim fasadama koje krase najveći deo objekata izgrađenih u proteklih 20 godina, koliko posluju u Srbiji.

Alu Koenig Stahl je ponuđač visoko kvalitetnih aluminijskih, čeličnih i PVC sistema kao i komponenti za realizaciju savremene, energetski efikasne arhitekture te na taj način podupire gradnju održivih koncepata zgrada. Prodaja renomiranih marki zaslužna je za visoko kvalitetni asortiman, koji se stalno optimira i prilagođava arhitektonskim trendovima i građevinskim propisima.

Više od 50 godina je duga saradnja sa dva na međunarodnom nivou vodeća proizvođača sistema: Schüco, vodeći svetski proizvođač aluminijskih sistema i stručnjak za PVC sisteme. I Jansen, specijalist za sisteme čeličnih profila. Ova saradnja i inovativni proizvodi doveli su Alu Koenig Stahl do tehnološkog i tržišnog lidera u tehnologiji.

Villeroy & Boch

Bezvremenska elegancija, inovativni dizajn i izvanredan kvalitet: to je ono što brend Villeroi & Boch krasi od 1748. Dizajneri i rukovodioci proizvodnje razvijaju kolekcije i koncepte zasnovane na ovoj tradiciji koji oblikuju životna okruženja. Bilo da se radi o kupatilu i vellnessu, restoranu, pločicama ili kuhinji, naši proizvodi se odlikuju plemenitim utiskom, intuitivnom upravljivošću i dugotrajnim kvalitetom. Dopustite da vas iznenadi i uveri inovativni dizajn kompanije Villeroy & Boch.

 

Grohe

GROHE je vodeći svetski brend za kompletna rešenja za kupatila i kuhinje. Od 2014. GROHE je dio jakog portfelja marki japanskog proizvođača pionirskih proizvoda za vodu i stanovanje LIXIL. Kao internacionalni brend, GROHE sledi vrednosti kvaliteta, tehnologije, dizajna i održivosti, nastojeći ponuditi ”Pure Freude an Wasser“’. Prepoznatljvi proizvodi kao što su GROHE Eurosmart kolekcija ili GROHE termostati, kao i revolucionarne inovacije poput sustava za vodu GROHE Blue ističu stručnost marke. Usredotočen na potrebe kupaca, GROHE tako stvara inteligentna I održiva rešenja proizvoda koja nude relevantnu dodanu vrednost – i nose pečat kvaliteta „Made in Germany“: Istraživanje & razvoj, te dizajn čvrsto su usidreni kao integrirani proces u Nemačkoj. GROHE vrlo ozbiljno shvata svoju korporativnu odgovornost i fokusira se na uštedu resursa u proizvodnom lancu. Od aprila 2020. postignuta je  CO2 neutralna proizvodnja širom sveta. GROHE je također postavio sebi cilj pakovanje proizvoda bez plastike do 2021. godine.

Samo u proteklih deset godina, više od 460 nagrada za dizajn i inovacije, kao i nekoliko top pozicija kod German Sustainability Award, potvrđuju uspeh GROHE-a: GROHE je prvi u svojoj industriji osvojio nagradu nemačke savezne vlade za CSR, te je istaknut u uglednom časopisu Fortune®, kao jedna od Top 50 kompanija koje su “Promenile svijet”.

Marazzi

Marazzi Group je međunarodni lider u dizajnu, proizvodnji i marketingu keramičkih i granitnih pločica. Prisutan je u više od 146 zemalja i univerzalno prepoznat kao sinonim za kvalitetne keramičke pločice i simbolizuje najbolji italijanski stil i proizvodnju u sektoru unutrašnje dekoracije i dizajna. Marazzi predvodi glavne tehnološke, procesne i dizajnerske inovacije u industriji keramičkih pločica koje su učinile kompaniju merilom za ceo svet keramike. Marazzi Group od 2013. pripada kompaniji Mohawk Industries, najvećem svetskom proizvođaču podnih obloga.

 

ACO Grupa

ACO Grupa u okviru koje posluje i ACO Srbija i Crna Gora, jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata.

Klimatske promene i ekstremni vremenski uslovi zahtevaju odgovor u vidu kompleksnih i sofisticiranih sistema za površinsko odvodnjavanje. Svaki ACO proizvod u okviru ACO sistema ima sigurnosnu ulogu u kontroli vode dok ona prolazi kroz različite faze kako bi se postarali da je možemo ekonomski efikasno i u skladu sa ekološkim standardima, ponovo koristiti.

Svojim integrisanim pristupom i inovativnim rešenjima, ACO se zalaže za profesionalno odvodnjavanje, ekonomično prečišćavanje, kontrolisano ispuštanje i ponovnu upotrebu vode.

Aling-Conel

Aling-Conel je regionalni lider u proizvodnji  elektroinstalacionog materijala.Kompanija je osnovana 1984. god. sa sedištem u Gajdobri. Svoje poslovanje je počela kao alatnica i tokom godina prerasla je u moderno industrijsko postrojenje za proizvodnju elektroinstalacionog materijala. Trenutna proizvodnja se prostire na 15.000m2 prostora gde svakodnevno radi 300 zaposlenih radnika. Obim proizvodnje je 1.200.000 jedinica artikala mesečno.

Danas Aling-Conel posluje na sledećim tržištima: Srbija, Ruska Federacija, Mađarska, Nemačka, Ukrajina, Grčka,  Češka, Slovačka, Bugarska, Rumunija, Libija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Crna Gora, Belgija, Azerbejdžan.

 

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next