New Minel

Partneri

Partneri projekta

Schüco

Kompanija Alu Koenig Stahl prepoznatljiva je na srpskom tržištu po aluminijumskim zastakljenim fasadama koje krase najveći deo objekata izgrađenih u proteklih 20 godina, koliko posluju u Srbiji.

Alu Koenig Stahl je ponuđač visoko kvalitetnih aluminijskih, čeličnih i PVC sistema kao i komponenti za realizaciju savremene, energetski efikasne arhitekture te na taj način podupire gradnju održivih koncepata zgrada. Prodaja renomiranih marki zaslužna je za visoko kvalitetni asortiman, koji se stalno optimira i prilagođava arhitektonskim trendovima i građevinskim propisima.

Više od 50 godina je duga saradnja sa dva na međunarodnom nivou vodeća proizvođača sistema: Schüco, vodeći svetski proizvođač aluminijskih sistema i stručnjak za PVC sisteme. I Jansen, specijalist za sisteme čeličnih profila. Ova saradnja i inovativni proizvodi doveli su Alu Koenig Stahl do tehnološkog i tržišnog lidera u tehnologiji.

Villeroy & Boch

Bezvremenska elegancija, inovativni dizajn i izvanredan kvalitet: to je ono što brend Villeroi & Boch krasi od 1748. Dizajneri i rukovodioci proizvodnje razvijaju kolekcije i koncepte zasnovane na ovoj tradiciji koji oblikuju životna okruženja. Bilo da se radi o kupatilu i vellnessu, restoranu, pločicama ili kuhinji, naši proizvodi se odlikuju plemenitim utiskom, intuitivnom upravljivošću i dugotrajnim kvalitetom. Dopustite da vas iznenadi i uveri inovativni dizajn kompanije Villeroy & Boch.

 

Grohe

GROHE je vodeći svetski brend za kompletna rešenja za kupatila i kuhinje. Od 2014. GROHE je dio jakog portfelja marki japanskog proizvođača pionirskih proizvoda za vodu i stanovanje LIXIL. Kao internacionalni brend, GROHE sledi vrednosti kvaliteta, tehnologije, dizajna i održivosti, nastojeći ponuditi ”Pure Freude an Wasser“’. Prepoznatljvi proizvodi kao što su GROHE Eurosmart kolekcija ili GROHE termostati, kao i revolucionarne inovacije poput sustava za vodu GROHE Blue ističu stručnost marke. Usredotočen na potrebe kupaca, GROHE tako stvara inteligentna I održiva rešenja proizvoda koja nude relevantnu dodanu vrednost – i nose pečat kvaliteta „Made in Germany“: Istraživanje & razvoj, te dizajn čvrsto su usidreni kao integrirani proces u Nemačkoj. GROHE vrlo ozbiljno shvata svoju korporativnu odgovornost i fokusira se na uštedu resursa u proizvodnom lancu. Od aprila 2020. postignuta je  CO2 neutralna proizvodnja širom sveta. GROHE je također postavio sebi cilj pakovanje proizvoda bez plastike do 2021. godine.

Samo u proteklih deset godina, više od 460 nagrada za dizajn i inovacije, kao i nekoliko top pozicija kod German Sustainability Award, potvrđuju uspeh GROHE-a: GROHE je prvi u svojoj industriji osvojio nagradu nemačke savezne vlade za CSR, te je istaknut u uglednom časopisu Fortune®, kao jedna od Top 50 kompanija koje su “Promenile svijet”.

Marazzi

Marazzi Group je međunarodni lider u dizajnu, proizvodnji i marketingu keramičkih i granitnih pločica. Prisutan je u više od 146 zemalja i univerzalno prepoznat kao sinonim za kvalitetne keramičke pločice i simbolizuje najbolji italijanski stil i proizvodnju u sektoru unutrašnje dekoracije i dizajna. Marazzi predvodi glavne tehnološke, procesne i dizajnerske inovacije u industriji keramičkih pločica koje su učinile kompaniju merilom za ceo svet keramike. Marazzi Group od 2013. pripada kompaniji Mohawk Industries, najvećem svetskom proizvođaču podnih obloga.

 

ACO Grupa

ACO Grupa u okviru koje posluje i ACO Srbija i Crna Gora, jedan je od svetskih lidera u razvoju i proizvodnji inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata.

Klimatske promene i ekstremni vremenski uslovi zahtevaju odgovor u vidu kompleksnih i sofisticiranih sistema za površinsko odvodnjavanje. Svaki ACO proizvod u okviru ACO sistema ima sigurnosnu ulogu u kontroli vode dok ona prolazi kroz različite faze kako bi se postarali da je možemo ekonomski efikasno i u skladu sa ekološkim standardima, ponovo koristiti.

Svojim integrisanim pristupom i inovativnim rešenjima, ACO se zalaže za profesionalno odvodnjavanje, ekonomično prečišćavanje, kontrolisano ispuštanje i ponovnu upotrebu vode.

Aling-Conel

Aling-Conel je regionalni lider u proizvodnji  elektroinstalacionog materijala.Kompanija je osnovana 1984. god. sa sedištem u Gajdobri. Svoje poslovanje je počela kao alatnica i tokom godina prerasla je u moderno industrijsko postrojenje za proizvodnju elektroinstalacionog materijala. Trenutna proizvodnja se prostire na 15.000m2 prostora gde svakodnevno radi 300 zaposlenih radnika. Obim proizvodnje je 1.200.000 jedinica artikala mesečno.

Danas Aling-Conel posluje na sledećim tržištima: Srbija, Ruska Federacija, Mađarska, Nemačka, Ukrajina, Grčka,  Češka, Slovačka, Bugarska, Rumunija, Libija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Crna Gora, Belgija, Azerbejdžan.

 

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next